.
Sandra Bekkari
dinsdag 25 oktober 2022

Sandra Bekkari: “Ik ken mijn biologische vader niet”

Ze heeft hem ook niet erg gemist

Groot feest volgend jaar voor Sandra Bekkari want ze wordt 50 jaar. Iets waar ze nog niet aan gewoon is, want ze voelt zich nog altijd een dertiger.

“Anderzijds heb ik er geen moeite mee. Ik ben elk jaar dankbaar dat ik gezond ouder word. Ik heb al te veel mensen vroeg ziek zien worden of zien sterven. Afgelopen zomer hadden goede vrienden een zwaar verkeersongeval, hun dochter heeft nu een dwarslaesie en zit in een rolstoel. Ze waren een gelukkig gezin, maar in een fractie van een seconde ziet hun leven er heel anders uit”, zegt Sandra in Story.

Sandra zal haar verjaardag vieren in het bijzijn van al haar vrienden en familie, maar wel zonder haar vader. Zij is opgegroeid zonder zijn aanwezigheid.

“Misschien heb ik wel een vaderfiguur gemist. Ik heb nooit geweten wie mijn biologische vader is en ik hoorde pas op mijn twaalfde dat mijn stiefvader niet mijn echte vader is. Maar ik ben daar niet ongelukkiger van geworden.”

Familie is het allerbelangrijkste voor Bekkari en ook al was ze dat evenwicht eventjes kwijt, nu komt iedereen altijd op de eerste plaats. “Ik was twee jaar lang een workaholic omdat ik mijn andere activiteiten niet wou opgeven voor mijn televisiewerk. Maar gelukkig heb ik op tijd ingezien dat we als gezin meer tijd voor elkaar moeten maken.”

Bio van Sandra Bekkari

Meer Over:

Sandra Bekkari