.
Sandra Bekkari
donderdag 18 januari 2024

Sandra Bekkari: “Het is en blijft wennen” 

Maar ze kan er goed mee om 

Januari is altijd een stressvolle periode voor heel wat ouders, maar ook voor studenten. De studenten van hogescholen en universiteiten zitten volop in de examenperiode en dan moet er volop gestudeerd worden.

De dochter van Sandra Bekkari, Anna, zit normaal op kot. Maar om te studeren voor de examens keert ze altijd naar huis. En dat maakt Sandra blij.

“Tijdens de blokperiode en de examens mag Anna het menu kiezen. Zij beslist wat er op tafel komt. Die geluksmomentjes aan tafel, daar kijkt ze echt naar uit. En ik ook. Ovenschotels doen het altijd goed bij Anna. Ik maak met heel veel plezier haar favoriete gerechten klaar”, glimlacht ze in Primo.

Sandra heeft ook nog twee pluskinderen, maar die zijn al een tijdje het huis uit. Sandra heeft geen last van het legenestsyndroom, maar een huis zonder kinderen, het was even aanpassen.

“Vroeger was ik het gewend dat iedereen aan de ontbijttafel zat en werd er ronduit over van alles en nog wat gepraat, nu is dat er niet meer. Maar goed, ik weet dat ze het allemaal goed stellen. Dan kan een mens zich daar makkelijker bij neerleggen, hé. Maar het is en blijft wennen.”

Bio van Sandra Bekkari

Meer Over:

Sandra Bekkari