.
Sandra Bekkari
dinsdag 31 oktober 2023

Sandra Bekkari: “Het gebeurt dat we niet op dezelfde golflengte zitten”

Je werkt soms beter niet samen

Binnenkort gaat Sandra Bekkari samenwerken met haar plusdochter Josefien. Ze hielp Josefien aan de job nadat ze niet gelukkig was met haar start-up. Na enkele lange gesprekken met Sandra besloten de twee om te gaan samenwerken.

“Josefien zal onder meer Sana-gerechten (op basis van groenten, nvdr) voor bedrijven mee op de kaart zetten. 'Mijn programma 'Open Keuken' wordt al twee jaar in Nederland uitgezonden, ook daar groeit de interesse. Josefien zal mee de aanvragen, lezingen en coachings behandelen.' Om zich helemaal klaar te stomen volgt ze nu een opleiding gezondheidscoach en burn-outpreventie. 'Ze is dagelijks bezig met gezonde voeding en doet pilates. Ik merk dat dit haar passie is”, vertelt Sandra in Dag Allemaal.

Er wordt wel eens gezegd dat samenwerken met je familie niet ideaal is en dat je dat beter niet doet. Maar daar probeert Sandra niet te veel bij stil te staan.

“We hebben een heel goeie band, maar op het werk kan het gebeuren dat we niet op dezelfde golflengte zitten. Maar we hebben daar al afspraken over gemaakt. In het weekend gaan we bewust over andere dingen dan het werk babbelen.”

Bio van Sandra Bekkari

Meer Over:

Sandra Bekkari