.
Sandra Bekkari
vrijdag 3 november 2023

Sandra Bekkari: “Er is een overaanbod”

Het moet allemaal gezonder

Sandra Bekkari haar broodje lijkt al gebakken te zijn. Ze schreef ondertussen veertien kookboeken, heeft een eigen granolalijn, werkt samen met allerlei bedrijven en binnenkort brengt ze ook nog eens een kruidenlijn op de markt.

Heel wat mensen vragen zich af waarom Sandra dat allemaal blijft doen. Zij zijn ervan overtuigd dat Sandra financieel al lang binnen is.

“Ik vind dat grappig, want iedereen moet toch een ikigai hebben, een doel om 's ochtends voor op te staan? Da's niet alleen centen verdienen, hé. Ik wil het gevoel hebben dat ik iets kan betekenen. Ik ben nog lang niet van plan om te stoppen, al wil ik mijn werk wel wat meer doseren, zodat ik niet opbrand”, legt ze uit in Dag Allemaal.

Ondertussen hoopt Bekkari ook dat de overheid zich wat meer gaat focussen op gezondheid. Ze willen gezonde voeding aantrekkelijker maken, en dat vindt Sandra ook dringend nodig.

“Iedereen moet eens kunnen genieten van een stukje taart of een hamburger, maar nu is er een overaanbod aan dat soort ongezonde voeding. Dat moet veranderen, door bijvoorbeeld geen fastfood-ketens meer in de buurt van scholen te plaatsen. Als jongeren erlangs rijden, zullen ze sneller geneigd zijn een burger te eten.”

Bio van Sandra Bekkari

Meer Over:

Sandra Bekkari