.
Sandra Bekkari en Peter Craeymeersch
vrijdag 21 oktober 2022

Sandra Bekkari: “Dat wordt toch even wennen”

De kinderen zijn allemaal uit huis

Het is bijna tijd voor Anna, de dochter van Sandra Bekkari, om een nieuwe stap te zetten in haar leven. Volgend jaar gaat ze op kot en dus zal Sandra haar weer een stukje meer moeten loslaten.

“Loslaten begint al in de kleuterklas, hé. Als ouder evolueer je daarin. Onlangs zaten we op een weekdag samen op de sofa, en toen drong het tot me door dat dat volgend jaar niet meer zal lukken. Maar ik ga wel eens bij haar op bezoek”, zegt Sandra in Story.

Ook de kinderen van haar man zijn het huis al uit, en het wordt dus volgend jaar een pak minder druk ten huize Bekkari. Al kijkt ze daar ook een beetje naar uit.

“Vanaf volgend jaar zal ik dus nog meer me-time hebben. Er zal dan niemand zijn met wie ik altijd moet rekening houden, want Peter heeft ook een drukke agenda. Dat zal even wennen zijn, maar het komt wel goed.”

Sandra en Peter trouwden afgelopen zomer en het was zoals het cliché bevestigt: de mooiste dag van hun leven. “Op de een of andere manier heeft het ons nog dichter bij elkaar gebracht, het voelt anders aan nu het officieel is. We genieten nog altijd na van het feest, alsof we nog steeds in onze wittebroodsweken zitten.”

Bio van Sandra Bekkari

Meer Over:

Sandra Bekkari