.
Sandra Bekkari
zaterdag 28 oktober 2023

Sandra Bekkari: “Dat was helemaal haar ding niet”

Ze gaan samenwerken

Toen alle kinderen en pluskinderen van Sandra Bekkari nog thuis woonden was het altijd een drukste van jewelste. Nu iedereen het huis uit is, is het natuurlijk een heel stuk rustiger. Maar last van het legenestsyndroom heeft Sandra niet.

“Ze stellen het allemaal goed, dus ben je als mama ook gelukkig. Ik heb geen last van het legenestsyndroom, al is het wel aanpassen. Deze week ging ik de was in Anna's kamer leggen en het was daar zo leeg en proper... Tja, vroeger was er veel meer leven en rommel in huis”, bekent Sandra in Dag Allemaal.

Gelukkig moet Sandra haar (plus)dochter Josefien niet te lang missen, want Josefien gaat binnenkort aan de slag bij haar plusmama.

“Ze wordt mijn rechterhand. Ik ben al tien jaar haar plusmama en Josefien is altijd geïnteresseerd geweest in wat ik doe. Ze heeft handelswetenschappen gestudeerd en een jaar ondernemerschap aan Vlerick gevolgd. Na haar studies is ze in een start-up begonnen, maar dat was haar ding niet. Ze heeft meer potentieel dan wat ze daar mocht doen. Ik voelde dat ze er niet gelukkig was, dus we hebben lange gesprekken gehad over wat ze wél graag wou doen. Dat ze nu bij mij aan de slag gaat, is organisch gegroeid.”

Bio van Sandra Bekkari

Meer Over:

Sandra Bekkari