.
Sandra Bekkari
donderdag 25 januari 2024

Sandra Bekkari: “Dat is het enige wat je als ouder kan doen”

En dat probeert ze

Wanneer je aan kinderen begint, dan weet je dat je die kinderen ook ooit moet loslaten. Sandra Bekkari haar dochter zit sinds dit schooljaar op kot en heeft daarmee het huis verlaten. En dat was toch een wennen.

“Toen Anna nog naar school ging, kwam ze om half vijf thuis en dan nam ik mijn pauze. Dan keuvelden we wat. Dat is nu anders. Al heeft het ook voordelen: ik hoef nu als het ware met niemand meer rekening te houden en ik kan mijn werk plannen zoals ik wil. Maar toch, ik ben altijd heel blij als het vrijdagavond is en ze voor het weekend naar huis komt”, lacht Sandra in Primo.

Sandra is een bezorgde mama, maar gelukkig niet overbezorgd. Ze wil zichzelf liever niet gek maken en haar dochter is verstandig genoeg.

“Ik vind dat ze echt verstandig in het leven staat. Maar goed, als ouder ben je altijd wel wat bezorgd, zeker? Welke leeftijd je kinderen ook hebben. Zoals je zegt: loslaten. Dat leer je echter vanzelf, vind ik. De eerste keer naar school, de eerste keer op kamp, de eerste keer alleen op vakantie... Je evolueert daarin mee. En plots zijn ze het huis uit. Het enige wat je als ouder kan doen is ze een goeie basis meegeven.”

Bio van Sandra Bekkari

Meer Over:

Sandra Bekkari