.
Sammy Moore
dinsdag 21 september 2021

Sammy Moore pakt uit met nieuwe, Oosters getinte single 'Habibi'

Verrassende nieuwe single voor Sammy Moore.

Sammy Moore, de steeds goedlachse zanger uit Rotselaar, stelt zijn nieuwste single 'Habibi' voor. Het nummer werd geschreven door Sammy's muzikale ploeg, bestaande uit David Vervoort en Jim Nijs.

Met ruim 120 boekingen per jaar is Sammy Moore beslist één van de meest opgemerkte Vlaamse artiesten. In vier jaar tijd wist de zanger uit Rotselaar een stevige plek te veroveren in de Vlaamse showbizz.

"Deze keer gooide ik het muzikaal over een andere boeg. Ik was altijd al geïntrigeerd door de Oosterse wereld. Ik heb Spaans-Marokkaanse roots. Het was dan ook een logische keuze om Oosterse tintjes toe te voegen aan het nummer. Het voelt heel zomers aan, waardoor ik hoop om toch nog enkele stralen zonneschijn naar boven te brengen bij het publiek", zegt Sammy.

Ook de videoclip ziet er opnieuw geslaagd uit. "We kozen voor een Marokkaanse setting met als decor een Oosterse tent gevuld met typische aspecten uit die wereld. Buikdanseressen, een waterpijp en ook de typische thee mochten natuurlijk niet ontbreken. Alsof je midden in een zanderige woestijn zit!", besluit Sammy met een knipoog.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Sammy Moore

Meer Over:

Sammy Moore