.
News Image

Sammy Moore deze week in Iedereen Beroemd

De cameraploeg volgde hem gedurende drie weken.


Sammy Moore is deze week een hele week lang te zien in het Eén-programma 'Iedereen Beroemd' dat dagelijks wordt uitgezonden tussen 19.40u en 20.05u. We komen heel wat te weten over de fans van Sammy Moore en hoe de zanger met hen omgaat. Naast het zingen is hij ook nog kachelverkoper.

Gisteren, maandag werd duidelijk dat zijn fans Sammy op handen dragen en dat dit omgekeerd ook het geval is. Sammy Moore heet eigenlijk Moh Moh met zijn familienaam. Zijn vader was één van de allereerste gastarbeiders die destijds in België zijn komen werken. Door die vreemde achternaam werd Sammy als kind het slachtoffer van racistische pesterijen. Nu geniet de zanger van de aandacht, omdat hij naar eigen zeggen die vroeger zo hard heeft moeten missen. Alles wat Sammy meemaakte neemt hij mee en daarom probeert hij in ieder geval om een goed mens te zijn.



Vanavond komt o.a. de oudste fan en vaste klant van Sammy aan het woord in 'Iedereen Beroemd'. Ondertussen telt de zanger af naar zijn eerste concert dat zaterdagavond vanaf 19u plaatsvindt in Sportoase De Toren te Rotselaar. Met Filip D'haeze, Eveline Cannoot, Michael Lanzo en Dina Rodrigues komen er eveneens straffe gastartiesten. Ook Sammy's tweede album Mijn eigen weg wordt die avond voorgesteld. De zitplaatsen zijn al een hele tijd uitverkocht, maar er zijn wel nog wat staanplaatsen te koop. Ze zijn te koop voor de prijs van € 20 via sammymoore.be of aan de kassa van de zaal.



(Nico Vanaken)


Bio van Sammy Moore

Meer Over:

Sammy Moore