.
News Image

Sammy Moore boos op organisator Lier

En hij is niet de enige.


Eén van de artiesten die zich dit weekend nog geen klein beetje boos heeft gemaakt op Facebook is Sammy Moore. De zanger zou zaterdagavond optreden in Lier, maar dat feestje ging niet door. Onder andere Celien Deloof, Rudy Jones, Sammy Moore en Sam Gooris zouden er zaterdagavond optreden. Eén van de artiesten liet ons vorige week al weten dat er nog geen betaling binnen was en dat zou niet gebeuren. Uiteindelijk zou het evenement geannuleerd worden. Sammy Moore is één van de gedupeerde artiesten, hij maakte zich zaterdag boos en schreef dat ook op Facebook.

Ik word razend kwaad op mensen die onrechtvaardige wanpraktijken willen uitvoeren op onschuldige mensen, ik heb hem gezegd dat het al de 3de keer was dat hij mij dit lapte, vanavond geen ander optreden kunnen boeken doordat men agenda bezet was . Dat is natuurlijk ook verlies en moet hij mij normaal een schadevergoeding betalen....Ik zei hem dat ik niets van zen geld moet hebben ,maar heb hem heel duidelijk verwittigd.....dat mijn fans hun centjes moeten terugkrijgen, en als dat niet zo is dat ze mij eens gaan leren kennen van men andere kant.



De organisator schrijft op de website dat hij (voorlopig) stopt met het organiseren van evenementen. Door omstandigheden en moeilijke periode bij onze projecten zullen we de activiteiten staken . Sommige projecten zullen overgenomen worden . Sorry voor dit ongemak . Tickets die gekocht werden worden verder uiterlijk tegen 18 maart terugbetaald . Wij trachten dit dan ook zo spoedig mogelijk te doen, lezen we op dol-fijn.com . Maar op de Facebookpagina pakt de organisator toch nog uit met evenementen in Antwerpen en beweert hij onder andere Katrina & The Waves en The Rubettes te boeken voor een dinnershow.

Uit goede bron vernam de Showbizz-Site dat de organisator niet aan zijn proefstuk bezig is. Hij zou ook op andere locaties in het verleden al evenementen geannuleerd hebben.


Bio van Sammy Moore

Meer Over:

Sammy Moore