.
Mathias Coppens
dinsdag 6 december 2022

Samenwerking is efficiënter na verhuis Staf Coppens

Mathias Coppens heeft zich geschikt in het ‘nieuwe normaal’

De gebroeders Coppens zorgen voor onrealistische kijkcijfers met hun nieuw seizoen van ‘Code Van Coppens’. Ondertussen is het reeds twee jaar geleden dat Staf verhuisde naar het buitenland en dat heeft toen gezorgd voor heel wat traantjes en stress bij broer Mathias.

“Natuurlijk maakte ik me vooraf zorgen, vooral over de intensiteit van onze samenwerking”, vertelt Mathias Coppens aan Gazet van Antwerpen.

Maar blijkbaar merkt hij weinig verschil sinds Staf weg is. “Ik had nooit durven hopen dat het zou lijken alsof Staf nog steeds in België woont, maar dat is eigenlijk wel zo”, bekent Mathias.

Mathias vindt zelfs dat de samenwerking efficiënter geworden is. “Na de eerste coronagolf hebben Staf, Mathias en het team ingezien dat je ook prima virtueel kunt vergaderen. “Hij hoeft zich niet meer naar ons kantoor te verplaatsen en wint eigenlijk alleen maar tijd”, besluit Mathias Coppens in Gazet Van Antwerpen.

Het enige wat Staf niet meer kan doen is langsgaan tijdens de opbouw van de sets maar die taak heeft Mathias ondertussen overgenomen.