.
Expeditie Gooris
vrijdag 31 maart 2023

Sam Gooris wist dit al na drie dagen

En na veertig dagen kwam de volgende conclusie

Sam Gooris en Kelly Pfaff hebben samen twee kinderen. Ze trokken recentelijk voor de tweede keer met zijn vier op roadtrip, voor hun programma ‘Expeditie Gooris’.

“Na drie dagen wist ik dat ze de vrouw van mijn leven was, dat ik kinderen met haar wilde en ook een tattoo met onze initialen wilde, die dan bovendien de initialen van onze kinderen zouden worden”, vertelt Sam Gooris aan Gazet van Antwerpen.

Uiteindelijk ging Sam al na veertig dagen op zijn knie voor Kelly. “Na veertig dagen heb ik haar ten huwelijk gevraagd. We zijn getrouwd in Zwitserland en nadien ook nog voor de wet, met een groot feest voor familie en vrienden, in België.

“Natuurlijk gooien we thuis ook spreekwoordelijk wel eens met de deuren. Al gaat het eerder om discussies. Ruzie hebben we nooit. En we gaan ook nooit slapen zonder dat we het uitgepraat hebben”, bekent Sam.

Ook hun kinderen hebben dit geleerd. “We amuseren ons echt met ons twee. En nog meer met ons vier. We hebben de kinderen er altijd heel graag bij gehad. Als we dan eens met z’n twee weggingen, misten we de kinderen.