.
Sam Gooris en Kelly Pfaff
vrijdag 31 december 2021

Sam Gooris over eerste kus met Kelly: “zo gaat ge dat niet vergeten”

Wat een mooi verhaal over een mooi showbizzkoppel.

Sam Gooris en Kelly Pfaff leerden elkaar kennen tijdens het VTM-programma Sterrenslag. Maar het was pas tijdens een legendarisch feestje in het Thermae Palace in Oostende dat de vonk definitief oversloeg…

“Toen de bar sloot, zetten we ’t feestje verder op een van de kamers”, vertelt Sam Gooris. “Kelly had de tv op ’n muziekzender gezet en stond op ’t bed te springen met Sandy Tura. Ik zat in ’n hoek naast de minibar en hield alles in ’t oog. Ineens viel Kelly van ’t bed, ze kroop recht en keek rond of niemand haar had gezien. Awel, ík had het gezien”, lezen we in Dag Allemaal.

“Ik ben op handen en voeten naar Sam gekropen en op zijn schoot gaan zitten”, voegt Kelly Pfaff eraan toe in ‘James De Musical’. “Ik zei: hebt gij gezien wat er gebeurd is?’ Ja dus. ‘Awel, ik ga u dat doen vergeten. Ik ga u kussen.’ Toen gaf Sam mij drie kussen op mijn kaak. Ik zei: ‘Zo gaat ge dat niet vergeten, maar zó wel’, en toen heb ik hem vastgepakt en gekust. Dus eigenlijk heb ik hém versierd”, lacht Kelly Pfaff bij James Cooke in ‘James De Musical’.

Download onze app voor iOS of Android