.
Sam Gooris en Kelly Pfaff
zondag 19 maart 2023

Sam Gooris openhartig over zijn vrouw Kelly Pfaff

“Ze kan het gewoon niet”

De twee leerden mekaar kennen tijdens de opnames van het programma ‘Sterrenslag’. Het was geen liefde op het eerste gezicht maar wel liefde op de eerste babbel.

Ondertussen zijn Sam en Kelly toch al meer dan 20 jaar samen. “Kelly is mijn beste vriendin, mijn vrouw, mijn alles. Zo staat ze ook in mijn gsm”, bekent Sam aan Gazet van Antwerpen.

Kelly is altijd druk in de weer maar toch enorm zorgzaam voor haar kinderen en voor anderen. “Ze kan niet stilzitten. Wanneer we beiden vrij hebben en eens thuis zijn, is ze van ’s ochtends tot ’s avonds bezig met de was en de plas … met van alles”, verneemt Gazet van Antwerpen van haar man Sam Gooris.

Haar meest positieve eigenschap wordt dus soms ook haar meest negatieve. “Moet dat per se nu, vraag ik haar dan wel eens. Maar ze kan het gewoon niet: eens even niks doen en naast mij in de zetel komen zitten”, onthult Sam Gooris aan Gazet van Antwerpen.

Toen ze onlangs op restaurant waren, stootte er iemand van een andere tafel zijn glas wijn om. “Kelly vloog meteen recht om het met haar servet te helpen oppoetsen. Zo is ze gewoon”, zegt Sam.