.
Sam Gooris
zondag 31 oktober 2021

Sam Gooris ongerust: “dat heb ik aan den lijve ondervonden”

Hij geniet des te meer van alle leuke dingen in het leven

De lockdown lijkt uit ons land te vertrekken en alles en iedereen kan weer zorgeloos genieten van wat hij of zij graag doet. Voor zanger Sam Gooris is dat optreden. Nadat hij anderhalf jaar thuis heeft gezeten was het terug tijd om te gaan optreden en er van te genieten.

“Ik zeg het al langer, maar nu heeft elke artiest het aan den lijve onderhouden: het kan zó snel gedaan zijn allemaal! Ik wil dus zoveel mogelijk werken, maar op maandagavond bijvoorbeeld zitten we met het hele gezin samen aan tafel. Lekker eten en daar hoort al eens een goed glas bij ook. Dat is een heilig moment”, zegt een tevreden Sam Gooris in Primo.

Tijdens corona hebben ze dat moment vooral op vrijdag gehouden om het weekend goed in te zetten. Nu Sam zijn agenda weer wat voller staat, werd het weer tijd om dat moment te verplaatsen. “. Ik kijk daar altijd naar uit, om met zijn allen aan tafel te zitten. En dan wordt er over van alles en nog wat gebabbeld. Ik ben een artiest, ja, maar ik ben in de eerste plaats vader en echtgenoot. Mijn gezin komt altijd op de eerste plaats. Altijd! Dan pas mijn carrière.”

Bio van Sam Gooris

Meer Over:

Sam Gooris