.
Sam Gooris en Kelly Pfaff
zaterdag 4 juni 2022

Sam Gooris: “Kelly en de kinderen maken daar een sport van”

Sam is naar eigen zeggen de grootste angsthaas van de familie

Als je de grootste angsthaas van de familie bent, kan je maar beter oppassen als je vrouw Kelly Pfaff heet. Sam Gooris wordt geregeld geplaagd door zijn echtgenote en kinderen, vaak met hilarische gevolgen. Dat lezen we in TV Familie.

Kelly Pfaff is momenteel te zien als presentatrice van het programma 'De Grootste Lefgozer' op VTM 2. Daarin gaan waaghalzen onderling de strijd aan om te bepalen wie het meeste lef en durf heeft.

Bij haar echtgenoot moet ze voor zulke dingen niet zijn. Sam is naar eigen zeggen de grootste angsthaas van de familie, en daar maken Kelly en de kinderen vaak dankbaar gebruik van.

Op het Instagramkanaal van Kelly en haar kinderen duiken vaan filmpjes op van een schrikkende Sam, tot groot jolijt van het gezin en hun volgers.

“Daar hebben Kelly en de kinderen verdorie een olympische sport van gemaakt: mij doen verschieten. Dan verstopt iemand van hen zich en slaakt die een kreet als ik binnenkom. Elke keer opnieuw spring ik een gat in de lucht. Zelfs als ik het voel aankomen, hebben ze me nog liggen”, vertelt een lachende Sam.