.
Sam Gooris
woensdag 3 november 2021

Sam Gooris in tranen: ‘ik heb zo veel gemist’

"Altijd maar werken, werken, werken"

Emotioneel moment in ‘Expeditie Gooris’ op VTM 2. Tijdens de trip door Italië houdt de sympathieke familie halt in Verona, Milaan, Toscane en het Gardameer. In Verona beseft Sam Gooris dat hij door het harde werken en de vele optredens zijn gezin vaak niet gezien heeft.

De reis doet Sam beseffen dat hij door zijn carrière veel kostbare momenten met Shania en Kenji heeft gemist. Hij barste dan ook in tranen uit: “Het is erg dat ik zo veel heb gemist, maar deze reis heeft dat goedgemaakt”.

“De eerste veertien dagen van augustus zijn al geblokkeerd, dan neem ik geen enkel optreden aan en zijn wij met ons vier terug weg”, zij een zelfverzekerde Sam Gooris in het programma. “Ik heb heel veel gemist en ik vind dat heel erg, maar deze reis heeft dat goedgemaakt”, gaat een emotionele Sam Gooris verder. “Nu krijg ik het moeilijk, dat meen ik”, vertelt Sam terwijl hij de tranen probeert te verbijten. “Ik heb heel veel gemist, maar we maken dat goed, sorry. Ik heb hier zo van genoten. Sorry, stom hé”, stamelt Sam uit in een poging om zich te verontschuldigen. “Ik heb zoveel gemist, altijd maar werken, werken, werken”, besluit een emotionele zanger maar vooral man van Kelly Pfaff en papa van Shania en Kenji.

Download onze app voor iOS of Android