.
Sam Gooris
woensdag 25 januari 2023

Sam Gooris: “Ik recupereer minder snel dan vroeger”

Hij wordt dit jaar 50

Het is bijna niet te geloven dat Sam Gooris dit jaar 50 wordt. Wanneer je hem ziet springen op een podium, zie je nog altijd die jonge kerel van 30 jaar geleden, die vol energie het publiek weet te entertainen.

Sam heeft dan ook geen enkele moeite met ouder worden en ook niet met dat getal 50. Al kan hij niet ontkennen dat hij het niet begint te voelen.

“Op een optreden geef ik nog altijd volle gas, maar ik word toch snel gewaar dat ik wat minder snel recupereer. Ik doe maar twee optredens op een dag. Want als ik iets doe, moet het goed zijn”, lacht hij in Primo.

Gooris had het ontzettend moeilijk met 30 worden, maar door het mooie feest dat hij van zijn vrouw Kelly toen kreeg, was hij de negatieve gedachten rond 30 worden snel vergeten. 40 worden deed hem dan ook niks en 50 al helemaal niet meer.

Sam mag dan wel 50 worden, hij heeft op zijn vijftigste een groot deel van de wereld nog niet gezien. Genoeg materiaal dus voor een derde seizoen van ‘Expeditie Gooris’. “Overal valt wel iets te ontdekken. En het hoeft geen roadtrip te zijn. Een cruise, dat zie ik ook weleens zitten. Zuid-Amerika, de Indische Oceaan, Azië…”

Bio van Sam Gooris

Meer Over:

Sam Gooris