.
Sam Gooris en Kelly Pfaff
woensdag 20 oktober 2021

Sam Gooris: 'Ik kreeg het echt moeilijk'

Hij is blij dat hij terug kan optreden

We kunnen het langzamerhand achter ons laten, de hele coronaperiode. Ook artiesten kunnen weer steeds meer en meer optreden en kunnen de verschrikkelijke maanden vergeten die ze het afgelopen 1,5 jaar hebben beleefd. Ook podiumbeest Sam Gooris zat vele maanden thuis zonder werk.

“De eerste maand ging dat, daarna kreeg ik het echt moeilijk. Als ik naar de winkel kon, voelde dat als een uitstap naar Plopsaland. Het sociale, het onder de mensen zijn, dat miste ik het hardst. Zelfs een hand geven, zoals jij en ik daarnet deden. Stoem hé, maar ik ben content dat er weer mensen zijn die dat doen. Niet dat idiote vuistje”, reageert Sam in Het Nieuwsblad.

Sam trok dan naar de krantenwinkel voor wat sociaal contact. En dat maakte Kelly Pfaff soms ongerust. “Dan ging Sam naar de krantenwinkel en was hij drie kwartier later nog niet terug. Er is iets gebeurd, dacht ik. Ik belde hem en hij bleek daar gewoon te babbelen met de mensen. Hij was er enkel om iedereen die binnenkwam of doorging aan te klampen. Ik zei: Nu is het wel erg, Gooris, als ge al in de gazettenwinkel gaat staan om een klapke te doen.” Ondertussen heeft Sam al weer heel wat kunnen optreden en voelt hij zich terug als een vis in het water.