.
Sam Gooris
donderdag 21 september 2023

Sam Gooris: “Ik geloof daar echt in”

Hij wordt er gelukkig van

Als er één iemand altijd goed gezind is, dan is dat wel Sam Gooris. Hij en zijn vrouw Kelly Pfaff zijn al vele jaren een sterk koppel en niks of niemand lijkt hen nog uit elkaar te krijgen. Kelly gunt hem ook de nodige vrijheid en Sam mag zonder problemen naar zijn stamcafé ‘Den Tramhalt’

Woensdagavond is de vaste avond waarop alle vrienden van Sam samenkomen en waarbij ze een hele avond gezellig samen biljarten.

“Dit is nog eens een echt volkscafé. Een bruin café, zoals men dat noemt. Gelukkig bestaan ze nog. Voor mij geen trendy gedoe. Hier, tussen de gewone mensen voel ik mij het best. Pas op, er komen hier ook dokters en bedrijfsleiders, hé. Iedereen is hier welkom”, vertelt Sam vol enthousiasme in Primo.

Uit onderzoek blijkt dat het hebben van een stamcafé gezond is. Sam kan dus opgelucht ademhalen, hij is op en top gezond.

“Ik geloof dat ook. Ik word er alleszins gelukkig van. Weet je, geluk zit in de kleine dingen van het leven. Iedereen verlangt altijd naar grote dingen, en dat mag, maar het zijn de kleine momenten die het leven gelukkig maken.”