.
sam gooris
zaterdag 30 september 2023

Sam Gooris: “Ik doe niks liever”

Hij is er heel vaak te vinden

Voor BV’s is het niet altijd simpel om op café te gaan zonder constant aangesproken te worden. Sam Gooris kan het wel, daarvoor kan hij terecht in zijn stamcafé. Daar kan hij rustig een potje biljarten zonder dat iemand speciaal naar daar komt om hem uit te dagen.

“Niemand komt hier ‘de BV Sam Gooris’ lastigvallen. Ze vinden het allemaal normaal dat ik hier rondhang. En als er eens iemand een selfieke komt vragen, dan doe ik dat gewoon. Als je daar niet tegen kan, dan moet je een ander vak kiezen. Ik koester dat zelfs. Het is dankzij de fans dat ik nog altijd mag doen wat ik doe”, zegt Sam in Primo.

Sam is een heel sociaal iemand en praat graag met de mensen. Een tankstation is voor hem de ideale plaats om veel mensen te ontmoeten.

“’s Nachts, als ik van een optreden terugkeer, stop ik graag aan zo’n benzinestation. Om er een pintje te drinken, maar vooral om er met de mensen te praten. De sfeer die daar hangt, spreekt me aan. We denken dat we alles meegemaakt hebben maar de verhalen die ik daar soms hoor? Geweldig! Praten met de mensen, ik doe niks liever.”

Download onze app voor Android of iOS