.
Sam Gooris en Kelly Pfaff
zaterdag 4 februari 2023

Sam Gooris: “Ik ben Rockefeller niet” 

Hij was er té weinig voor zijn gezin 

Kelly Pfaff en Sam Gooris laten zichzelf en hun gezin opnieuw volgen voor ‘Expeditie Gooris’ tijdens hun reis door Amerika. Het programma was dan ook een echte eyeopener voor hem om in te zien dat het hoog tijd wordt om meer tijd door te brengen met zijn gezin.

“Vroeger konden we nooit lang op reis gaan omdat ik altijd maar aan het werken was”, geeft Sam toe aan Story. Sam was dankbaar dat de optredens bleven komen. “Zolang ze mij willen, moet ik ervan profiteren”, was zijn motto.

“Ik wilde ook niet dat mijn gezin iets tekort zou komen, want ik ben Rockefeller niet, hé. Maar die roadtrip van vorig jaar heeft me wakker geschud. Ik ben er vroeger te weinig geweest voor mijn gezin. Heel wat verjaardagen en feesten heb ik gemist. Dat zal in de toekomst niet meer gebeuren”, vertelt Sam Gooris aan Story.

Toch verwijten de kinderen hem niets. Kelly was er steeds om het gemis op te vangen en de band van Sam met zijn kinderen is heel goed. “

We zijn een hecht gezin en vinden het leuk om met ons viertjes samen te zijn en op reis te gaan, wat veel mensen van hun leeftijd al niet meer doen”, aldus Sam.