.
Sam De Bruyn
donderdag 24 maart 2022

Sam De Bruyn vond rust: “Ik heb het plezier teruggevonden”

Hij had zijn limiet bereikt

Het is al van 2020 geleden dat Sam De Bruyn de deur dichttrok bij Qmusic. Hij verliet de radiozender met het idee dat hij nooit nog radio ging maken, maar dat idee heeft niet lang gespeeld. Twee jaar later was Sam nog een aantal keren te horen op Studio Brussel, maar voelt het voor hem niet meer aan als werken.

“Ik heb het plezier van radio maken teruggevonden. Radio is opnieuw een hobby in plaats van mijn werk, en ik doe het nu weer met veel liefde. Op een bepaald moment was ik dat kwijt. Daarom ben ik vertrokken bij Qmusic. Maar ik veranderde al rap van gedacht dat ik nooit meer radio zou maken. Ik wil alleen nog maar dingen doen die ik graag doe en het moet uitdagend zijn. Vandaar dat die korte periodes op de radio ideaal zijn”, klinkt het in Story.

Sam heeft geen schrik meer om fysiek en mentaal uitgeput te raken. De afgelopen jaren heeft hij ontdekt waar zijn grenzen liggen en hij is niet van plan om daar nog over te gaan. “Een belangrijke is om je werk niet mee naar huis te nemen zodat je er geen 24 uur op 24 mee bezig bent. 'Thuis' kies ik voor eigen projecten, hobby’s en vrienden die me energie geven.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Sam De Bruyn

Meer Over:

Sam De Bruyn