.
Sam De Bruyn
donderdag 29 november 2018

Sam De Bruyn ontsnapte aan de dood

Zwaar verkeersongeval doet Sam De Bruyn maanden in angst leven.


Sam De Bruyn was ooit betrokken bij een zwaar verkeersongeval. Dat ongeval veroorzaakte een angst die hem maandenlang in de greep hielp. Maar dat is niet de enige angst waarmee de radiopresentator kampt.

In 2013 raakte Sam De Bruyn in een file geplet tussen twee vrachtwagens. “In mijn achteruitkijkspiegel zag ik die gele tientonner in volle vaart op mij afkomen en ik kon geen kant uit,” getuigt Sam De Bruyn in Story. “Ik dacht echt dat mijn leven voorbij was.” Maar een mirakel geschiedde en Sam De Bruyn overleefde de knap ook al was zijn wagen helemaal platgedrukt. De angst hield hem anderhalf jaar in de greep. “Ik heb toen anderhalf jaar niet meer gedurfd om in de buurt van vrachtwagens te rijden,” getuigt de radiopresentator. Maar ook in zijn relatie is er een angst die Sam De Bruyn bezighoudt…

Zowel Sam De Bruyn als zijn echtgenoot Wannes leiden een druk professioneel leven, en dan bestaat altijd het gevaar dat je náást elkaar begint te leven. “Dat is een groot gevaar, maar wij spreken dingen af en zetten die in de agenda. Niet echt romantisch, maar het zorgt er wel voor dat onze relatie fantastisch werkt.” Zo fantastisch dat er binnenkort aan kinderen gedacht wordt? “Ik heb altijd gezegd dat er pas kinderen komen als we plaats en tijd hebben,” verduidelijkt Sam De Bruyn in Story. “Dat eerste hebben we al, maar tijd voorlopig nog niet,” vertelt de radiopresentator. “Dus houden we het nu even bij een hond. Die luistert beter dan een kind,” lacht Sam De Bruyn.

Bio van Sam De Bruyn

Meer Over:

Sam De Bruyn