.
Sam De Bruyn
dinsdag 8 februari 2022

Sam De Bruyn is een ochtendmens: “Ik had last van fomo”

Hij heeft eraan moeten wennen

Sam De Bruyn was jarenlang een vaste presentator op Qmusic. Daar presenteerde hij heel vroeg in de morgen, en dat was even wennen voor de radiopresentator. Die vroege uren, dat was de presentator immers niet gewoon.

“Ik was nooit een ochtendmens, of toch niet dat ik wist. Ik had het al mijn hele leven moeilijk met opstaan, tot ik bij Qmusic aan de slag ging en ik wel moest opstaan om drie uur in de ochtend. Dat bleek duizend keer vlotter te gaan dan om 9 uur ’s morgens. En ik voelde me ook veel frisser”, vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

Door die ontdekking heeft Sam ook zijn hele leefpatroon wat proberen aanpassen. “Wanneer ik na 8 uur opsta, voel ik mij een zombie. Dus ik mik op 7 uur. Veel heeft te maken met ouder worden. Vroeger ging ik pas slapen wanneer ik totaal uitgeput was, en probeerde ik dat slapengaan zo lang mogelijk uit te stellen. Dat kwam door fomo, fear of missing out. Nu denk ik: het zal wel, er zullen nog wel dingen te beleven vallen op café, maar mijn nachtrust heeft ook wel iets.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Sam De Bruyn

Meer Over:

Sam De Bruyn