.
Sam De Bruyn
maandag 24 mei 2021

Sam De Bruyn: “de paniekaanvallen moest ik erbij nemen”

"Je job opzeggen is je financiële zekerheid opgeven."

Sam De Bruyn geeft in Story toe dat het geen eenvoudige beslissing was om zijn job bij Qmusic op te geven.

De presentator heeft geen spijt van die beslissing, maar geeft toe dat het wel angstaanjagend was om een vaste job op te geven: “Je job opzeggen is je financiële zekerheid opgeven”, geeft De Bruyn toe in Story.

Al had de presentator wel berekent hoe ver hij zou komen zonder inkomen. “Er zijn altijd oplossingen. Je komt altijd wel op je pootjes terecht, daar hebben verschillende mensen mij van overtuigd en daardoor durfde ik die stap ook te zetten. Het was zeker geen bevlieging.”

“Voor mezelf had ik uitgemaakt dat ik de eerste drie maanden niet zou werken of bezig zou zijn met volgende stappen, maar gewoon een lange pauze zou inlassen”, verduidelijkt Sam De Bruyn in het weekblad.

En dat was in het begin best moeilijk, want automatisch denk je na over de toekomst. “Je mag niet vergeten dat ik sinds mijn vijftiende in de media werk, ik ben begonnen met weekendwerk bij TV Brussel. Dus van altijd keihard werken naar niets gaan: mijn lichaam en geest moesten afkicken. De paniekaanvallen moest ik er bijnemen”, lacht Sam De Bruyn in Story.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Sam De Bruyn

Meer Over:

Sam De Bruyn