.
Sam Bettens
vrijdag 11 februari 2022

Sam Bettens werd in één klap bekend: “Dat is ons grote geluk geweest’

Ze sliepen samen in de tourbus

Dankzij ‘Not An Addict’ werd K’s Choice razend populair. Niet alleen in Vlaanderen maar ook in het buitenland. Sam Bettens en zijn broer Gert Bettens werd in één klap beroemd en dat was toch even wennen voor het duo. Toch was het ook een erg mooie kans

“Buiten dat Buiten het feit dat het een enorme streling van je ego is, is het mooiste aan optreden het gevoel van 100 procent in het moment te zijn. Op een podium verdwijnen even alle kopzorgen en ben je alleen nog bezig met wat je op dat moment aan het doen bent. Dat is een zalig gevoel”, zegt hij in Humo.

Dat zo plots zo beroemd waren had natuurlijk niet alleen maar voordelen. “Het leven ‘on the road’ kan heel eenzaam zijn. Op tournee heb je veel tijd om na te denken. Da’s ook de reden waarom het zo belangrijk is om op de baan te zijn met mensen bij wie je je goed voelt. Wij hebben ons nooit de luxe van hotels kunnen veroorloven en sliepen altijd samen op de tourbus. Soms denk ik dat dat een ‘blessing in disguise’ was, omdat we daardoor niet eenzaam en alleen op een hotelkamer zaten.”