.
David Vandyck
donderdag 21 juli 2022

Salvatore Adamo nodigt David Vandyck uit voor een duet!

Wat een eer!

Op vrijdag 29 juli 2022 kan je in de Proximus Pop-Up Arena Middelkerke terecht voor een uniek concert van Salvatore Adamo, nog steeds de best verkopende Belgische artiest met ruim 30 albums, 500 liedjes en meer dan 100 miljoen verkochte platen wereldwijd. Niet alleen voor het publiek, Salvatore en zijn muzikanten wordt het een bijzondere avond, dat geldt ook voor zanger en songwriter David Vandyck. Na eerder, gouden succes en de lancering van zijn recentste album ‘Licht Aan De Overkant’, werd David door de levende legende uitgenodigd voor een uniek duet tijdens zijn concert in Middelkerke.

“Na mijn samenwerking met Will Tura, waaruit er inmiddels ook een mooie vriendschap is ontstaan, is dit een 2de grote droom die in vervulling gaat. Als Nederlandstalige artiest blijft het iets unieks wanneer je tijdens een concert van Adamo met hem het podium mag delen voor een duet. Via een gemeenschappelijke kennis zijn we met elkaar in contact gekomen. Ik krijg meteen kippenvel als ik terugdenk aan dat telefoontje van Salvatore en vooral ook aan de mooie woorden die hij zei over mijn stem en mijn muziek. Hij had mijn laatste album ‘Licht Aan De Overkant’ goed beluisterd en was er oprecht van onder de indruk. Binnenkort gaan we samen ons duet repeteren. Naast het optreden is dat ook al een moment waar ik naar uitkijk. Ongelofelijk”, zegt David Vandyck. Tickets voor het concert van Salvatore Adamo en gastartiest David Vandyck op vrijdag 29 juli 2022 in de Proximus Pop-Up Arena Middelkerke, bestel je op https://www.popuparena.be/nl/event/adamo-dba91922


Het nieuwste David Vandyck-album ‘Licht Aan De Overkant’, inclusief zijn nieuwste single ‘Dans In De Regen’, verscheen op Warner Music en is nu fysiek en digitaal beschikbaar. Er is ook een limited edition vinyl-versie.