.
Sally-Jane Van Horenbeeck
dinsdag 30 januari 2024

Sally-Jane Van Horenbeeck herstelt van ongeval met vluchtmisdrijf

Ze brak haar knie

Sally-Jane Van Horenbeeck heeft er enkele helse maanden opzitten. Ze werd omver gereden op haar fiets door een andere fietser, die bovendien ook nog eens vluchtmisdrijf pleegde. 5 maanden lang kon ze zelf niet in haar restaurant staan. Gelukkig wist ze haar souschef en haar zoon snel op te leiden zodat zij haar taak konden overnemen.

Na 5 maanden is de gewezen actrice eindelijk terug. Al is ze nooit helemaal weggeweest. “Ik deed de mise-en-place, en daarna verzorgden Mirec en Laura de avondshift. Dat was niet fijn. Alsof je alles klaarzet voor het feestje, en dan naar huis moet. Zoals Assepoester. Maar vanaf deze week roer ik dus weer zelf in de potten. Da's alweer een volgende stap in mijn revalidatie”, klinkt het opgelucht in Dag Allemaal.

Het was geen makkelijke revalidatie en de actrice heeft serieus afgezien. Ze heeft nu een metalen plaat en verschillende bouten om alles bij elkaar te houden.

“De eerste zes weken na de ingreep mocht ik in geen geval op mijn linkerbeen steunen. Daardoor waren m'n spieren als het ware weggesmolten. En 't zal nog een hele tijd duren vooraleer die weer helemaal zijn opgebouwd, en de ligamenten en pezen weer normaal functioneren.'”

Bio van Sally-Jane Van Hoorenbeeck