.
News Image

Salim Seghers gaat moppen op cd zetten

Zo krijgt Jacky Lafon navolging.


Salim Seghers straalt positieve energie uit en dat is volgens hem nodig om de lange winter door te komen. Opvallend feit is dat hij dag en nacht bereikbaar is voor zijn fans, zei hij in Ment op zondag. Zo weet de zanger heel wat negatieve dingen zoals ziektes, relatieproblemen, enzovoort van de mensen die hem constant volgen. Salim Seghers is een gevoelsmens en over dingen die hij hoort schrijft hij liedjes. Niet alleen is de man uit Wijchmaal bij Peer zelf bereikbaar, maar hij kan een beroep doen op zijn fans. Zijn fanclub telt 1500 ingeschreven leden, zonder hun vrienden en familie. Als Salim bijvoorbeeld een eetdag organiseert zijn er vele fans aanwezig.



Salim Seghers is een man die graag moppen vertelt op een podium tussen zijn muziek door en een tijdje terug kwam er een vraag van de fans om die eens op cd te zetten. Hij gaat er werk van maken en eerst is er een proefopname in aanwezigheid van de fans. Als dat niet lukt, dan wordt het studiewerk en met de nodige apparatuur kan men die lach er dan onder monteren.

Jacky Lafon is voor dit concept al eerder bekend. We zijn benieuwd hoe de moppen van Salim Seghers op cd zullen klinken.



Tekst: Nico Vanaken