.
Salim Seghers
vrijdag 1 september 2023

Salim Seghers en Miranda: "We moesten onze relatie geheimhouden"

Ondertussen zijn ze 22 jaar samen.

Salim Seghers werd op 8 augustus 75 jaar. 22 jaar daarvan is hij samen met Miranda Neven. Ze zijn niet getrouwd en wonen zelfs niet samen, vertellen ze in een interview met Het Belang van Limburg.

“Ik woon al heel lang in Hasselt”, zegt Miranda. Naar eigen zeggen zal ze de komende tijd wat meer bij Jos Aerts, de echte naam van Salim Seghers zijn, omdat Miranda onlangs haar werk verloor.
Miranda ging destijds samen met haar moeder regelmatig naar optredens van Will Tura. "Vóór en na de show speelde het orkest dansmuziek, dat vonden mama en ik geweldig want wij dansten graag. Op een bepaald moment is het orkest van Will daarmee gestopt. Mama zei: ‘Het orkest van Salim Seghers speelt wél nog voor en na de show, dus waarom ga je niet eens mee? ’Zo heeft Jos me in de gaten gekregen.”

Salim Seghers onthult dat zijn wederhelft al een 'vrijer' had destijds., maar Miranda deed meteen een andere onthulling: "Jos had in ’t begin van onze relatie nog een andere vriendin. Ik had het daar toen erg moeilijk mee. Nu zou hij zoiets niet meer moeten proberen.”

Ondanks het feit dat Miranda en Salim Seghers al 22 jaar samen zijn, is er (nog) geen huwelijk gevolgd. Salim zegt daarover dat hij er de meerwaarde niet van inziet, ook al denkt Miranda daar anders over. Ook een kinderwens heeft Salim Seghers nooit gehad. Als onderwijzer stond hij dagelijks voor zo'n vijfentwintig leerlingen les te geven. “In ’t begin had ik het daar moeilijk mee", zegt Miranda die wél een kinderwens had. "Daar kwam bovenop dat onze relatie geheim moest blijven. Zo ging dat toen: Vlaamse artiesten mochten zogezegd geen relatie hebben want dan zouden de vrouwelijke fans afhaken. Overal waar we kwamen werd Jos omringd door tientallen vrouwen, maar ik moest me op de achtergrond houden. Het waren niet mijn makkelijkste jaren met Jos.”

Tekst: Nico Vanaken