.
News Image

Safety First trekt nu al naar de bioscoop

Nochtans is het nog even wachten op de film.
Wanneer Moeder Porrez (Sien Eggers) ontdekt dat Safety First een bioscoop gaat bewaken - in aflevering 5 op woensdag 26 november 2014 - nodigt ze zichzelf uit om mee te komen. Ze heeft wel zin in een filmpje, maar Dirk (Bruno Vanden Broecke) heeft zich daar niet op voorbereid. Gelukkig voor zijn moeder laat Dirk zich al snel ompraten: “Oké, ge moogt mee, maar houd ne focus on the film he!”

Eens in de cinema ontdekt Smos (Matteo Simoni) dat moeder Porrez een flesje drank heeft binnengesmokkeld. Dirk kiest echter partij voor zijn moeder en weigert Smos te geloven zonder concreet bewijs. Uiteraard blijft Smos niet bij de pakken zitten. Met zijn pogingen om Dirk te overtuigen brengt hij zijn grote held geregeld in aanvaring met de bioscoopmanager (gastactrice Natali Broods).

Luc (Ben Segers) en Ingrid (Ruth Beeckmans) hebben intussen andere dingen aan hun hoofd. Nadat ze bij de vorige opdracht voor het eerst gekust hebben, gaat Luc er vanuit dat ze een koppel zijn, maar Ingrid duidelijk niet. Hij snapt er niets van: “Da’s lastig ze, als ge een koppel zijn en uw lief weet da ni”. Wat Luc niet doorheeft, is dat Ingrid bang is om gekwetst achter te blijven: “Dat staat precies op mijn voorhoofd geschreven: ‘kwets mij’. Maar dan in braille…” Luc zet hoe dan ook alles op alles om haar te overtuigen.

De volledige aflevering van Safety First kan na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM app.

Safety First, woensdag 26 november om 20.35 op VTM.

Bio van Safety First

Meer Over:

Safety First VTM