.
News Image

Safety First op zoek naar de mol

Woensdag zijn de knotsgekke bewakingsagenten ook weer van de partij...
Safety First scoort. Op het tv-scherm bereikten de vier bewakingsagenten met aflevering 5 nog 908.902 kijkers (live+5) voor de eerste uitzending en nog eens 553.047 kijkers (live+1) voor de herhaling op zondag. Maar ook op het computerscherm is Safety First een hit. Al meer dan 100.000 gebruikers speelden intussen de 8-bit game.

In aflevering 6 op woensdag 3 december 2014 bewaakt Safety First de internationale top van een multinational. De top komt samen in België om de strategie rond hun nieuwste gsm-model te bespreken. De organisator (gastacteur Marc Van Eeghem) wil dat Dirk Porrez (Bruno Vanden Broecke) en zijn team het evenement beveiligen tegen bedrijfsspionage.

Terwijl Dirk samen met Smos (Matteo Simoni) de badges uitdeelt aan de genodigden, laat hij Luc (Ben Segers) en Ingrid (Ruth Beeckmans) samen op patrouille gaan. Hij heeft duidelijk niets door van de prille relatie tussen Luc en zijn zus. Al laait de passie hoog op. Luc: “Die secretaresselook van Ingrid! Nochtans, normaal gezien heb ik mijn libido vrij goed in de hand ze…”

Terwijl de twee tortelduifjes meer dan ooit hun ‘focus on the job’ verliezen, komt Dirk op het lumineuze idee om de focus van Smos aan een klein testje te onderwerpen: hij laat de badge van een van de topmannen verdwijnen. Maar dan blijkt de badge écht weg te zijn. Dirk moet improviseren en steekt de schuld op een mol. Hij beveelt een “total lockdown”, zodat hij op zoek kan gaan naar de badge…

De volledige aflevering van Safety First kan na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM app.

Safety First, woensdag 3 december om 20.35 op VTM.

Bio van Safety First

Meer Over:

Safety First VTM