.
News Image

Safety First gaat teambuilden

Als dat maar goed loopt...
Wanneer er weer een opdrachtgever afbelt, beseft Dirk Porrez (Bruno Vanden Broecke) dat Safety First op de rand van het faillissement staat. Hij durft zijn personeel echter niet te vertellen dat de job niet doorgaat. In plaats daarvan kan Dirk maar één alternatief bedenken: “Focus on the team!” In aflevering 7 op woensdag 10 december 2014 gaat Safety First op teambuilding!

Hoewel Dirk eerder “een pannenkoekske of een wafelke” in gedachten had, stemt hij al snel in wanneer Luc zegt dat hij een gratis bowlingbaan kan fiksen in zijn oude club. Niets zo goed om een team scherp te houden als een partijtje bowling.

Op de bowling gelooft Smos (Matteo Simoni) zijn ogen niet wanneer hij Luc (Ben Segers) en Ingrid (Ruth Beeckmans) betrapt: “Gij waart Ingrid aan het binnentongen?!” De tortelduifjes doen hem beloven om niks tegen Dirk te vertellen. Ze willen het goede moment afwachten... en dus doet Smos zijn uiterste best om die “goeie moment” uit te lokken. Want Smos en geheimen bewaren, dat gaat niet samen: “Een geheim? Ik? Dat moet eruit! Sowieso!”

Het hek is helemaal van de dam wanneer Smos het geheim verklapt aan Pol (gastacteur Steve Geerts), een oude bowlingrivaal van Luc. Hoewel Dirk er met zijn hoofd niet bij is door de financiële problemen van Safety First, moet Smos er toch alles aan doen om het geheim bewaard te houden…

De volledige aflevering van Safety First kan na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM app.

Safety First, woensdag 10 december om 20.35 op VTM.

Bio van Safety First

Meer Over:

Safety First VTM