.
Sabine De Vos
donderdag 15 april 2021

Sabine De Vos zwaar ziek na coronabesmetting: “ik ben de medische wereld dankbaar”

"Tien dagen héél ziek, ja."

Ook Sabine De Vos liep een besmetting met het coronavirus op. De presentatrice en schrijfster geeft toe dat ze het zwaar te verduren had.

“Tien dagen héél ziek, ja. Mijn zuurstofsaturatie was op een bepaald moment wel erg laag, maar ik moest gelukkig niet opgenomen worden in het ziekenhuis”, vertelt de 53-jarige Sabine De Vos in TV Familie.

“Om de paar uur moest ik het zuurstofgehalte in mijn bloed meten en het helpt als je partner arts is”, lacht Sabine De Vos in het weekblad. “Ik was in zeer goeie handen.”

Sabine De Vos noemt het virus “een raar beestje met een grillig eigen willetje”. “Mijn man is slechts één dag ziek geweest. Ook mijn oudste zoon was maar één dag buiten strijd. Ik ken veel mensen die corona hebben gehad, en de symptomen en de ernst zijn verschillend. Hoe oud of gezond je bent, is soms irrelevant”, klinkt het bij Sabine De Vos in TV Familie.

Sabine De Vos liet zich alvast op de reservelijst zetten om gevaccineerd te worden. “Ik ben de medische wereld dankbaar dat ze op korte termijn zoveel coronavaccins uit hun slimme koppen hebben getoverd.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Sabine De Vos

Meer Over:

Sabine De Vos