.
Sabien Tiels
zondag 14 augustus 2022

Sabien Tiels op het podium bij TOTZ: “Alsof ik nooit ben weggeweest”

Het was een blij weerzien

Sabien Tiels is één van de vele gevestigde waarden in de Vlaamse muziekwereld die deze zomer toch een plekje bij 'Tien Om Te Zien' wisten te veroveren. Ze mocht er haar nieuwe single 'Adelaar' brengen en bracht daarvoor iemand heel speciaal mee.

“Het was raar want het voelde allemaal heel vertrouwd aan om daar terug te staan. Ik zei nog tegen mijn zoon Pieterjan en man Dirk toen we terug naar huis reden: het was precies of ik er net nog had gestaan. Het publiek was ook helemaal mee, zo leuk”, klinkt ze enthousiast in Tv Familie.

Een nostalgisch gevoel dat hield Sabien er niet meteen aan over, want ze is vooral iemand die in het nu leeft. Maar het terugzien van heel wat mensen, dat liet haar niet koud.

“Met enkele van die technici en visagisten had ik zoveel jaar geleden samengewerkt en Willy zie ik ook nog heel regelmatig. Maar Anne De Baetzelier…dat was heel lang geleden.”

Opvallende aanwezige op het podium was haar zoon Pieterjan. Hij speelde de drums tijdens het nummer. “Dat maakt dat het een echte familiale gebeurtenis is geworden. Want mijn man Dirk is de pianist van de band. Pieterjan wist me meteen omver te blazen met zijn drumskills.”

Bio van Sabien Tiels

Meer Over:

Sabien Tiels