.
News Image

Sabien Tiels maakt wereldreis in haar hoofd

Is dit de zomerhit van dit jaar?


In normale omstandigheden is Sabien een reisfreak. Vooral Florida in de Verenigde Staten is een jaarlijks reisdoel, maar daar stak in 2020 corona een stokje voor. Sabien is een fan van pretparken, vooral dan DisneyWorld in Orlando.

Gelukkig zijn er de vele herinneringen aan de voorbije jaren zodat 'reizen in haar hoofd' heel gemakkelijk gaat. En het kost bovendien helemaal niets.



De lockdown vormde op die manier voor haar een inspiratiebron voor één van de nieuwe singles die ze schreef. Voor de productie trok Sabien alweer overzees, naar Engeland, zij het dit keer volledig digitaal want fysiek reizen, dat kan nu even niet. Haar vaste producer, Paul Drew, concentreert zich op de najaarssingle - want ook die is zo goed als klaar - en zijn collega Pete Barringer nam even de productiefakkel over en zorgde mee voor het aanstekelijke geheel dat ‘Reizen in mijn hoofd’ is geworden.



'Reizen in mijn hoofd’ is een trip van Sabien Airways, vanaf vrijdag 15 mei te boeken op alle bekende digitale platformen (voor 99 cent te downloaden en gratis te streamen). Dit is een serieuze kanshebber op een zomerhit in 2020 in Vlaanderen.


Bio van Sabien Tiels

Meer Over:

Sabien Tiels