.
Sabien Tiels
dinsdag 26 juli 2022

Sabien Tiels: “Door de inflatie wordt het waanzinnig duur”

Ze houdt er een dure hobby op na

De favoriete reisbestemming voor Sabien Tiels is … Disneyland ! Dat bekent de zangeres in weekblad Primo. “Er hangt daar iets magisch, daar kan niets tegenop”, vertelt Sabien hierover.

Samen met haar man Dirk en zoon Pieterjan logeerde de artieste reeds in alle themaparken die Disney te bieden heeft: van Parijs tot Florida. “We hebben in Parijs al in elk hotel gelogeerd. Ze zijn allemaal tof”, aldus Sabien.

De zangeres was met haar gezin ook enkele dagen op een Disney-cruise rond de Bahama’s. “Het allertofste wat ik ooit deed”, klinkt het enthousiast.

De zangeres erkent dat het niet de goedkoopste hobby is. “Door de inflatie wordt het waanzinnig duur”, zegt Sabien. “Maar wij sparen daarvoor. Disney is ons leven, onze passie. Als je buiten het seizoen gaat, is het al iets goedkoper.”

Ook in de toekomst is de zangeres van plan nog vaak de themaparken te bezoeken. “Dirk en ik gaan ook als oudjes nog in Disneyland rondlopen. We zullen niet meer alle attracties doen, maar onze ogen goed de kost geven”, besluit Sabien in Primo.

Bio van Sabien Tiels

Meer Over:

Sabien Tiels