.
Nicole Laurent, Ruud De Ridder
donderdag 28 maart 2024

Ruud De Ridder: “We moesten ons er niks van aantrekken”

Ze gingen in op het voorstel

Na een stilte van 4 jaar is ‘Het Echt Antwaarps Teater’ helemaal terug. Ruud De Ridder en zijn vrouw Nicole Laurent brengen een nieuw stuk met de titel ‘Onze Piet is Ne Kwiet’ en het wordt weer een comedyspektakel voor iedereen die van het genre houdt.

De twee hadden zichzelf voorgenomen om nooit meer te spelen, tot het voorstel van het theatergezelschap Paljas Producties kwam. Ze kwamen snel op hun woorden terug.

“Met het spreekwoord 'Zeg nooit nooit' in ons achterhoofd hebben we ons inderdaad laten overhalen. We zijn vier jaar terug in volle coronatijd op een heel moeilijke manier moeten stoppen en dat lag ons nog altijd op de maag”, bekent hij in Primo.

Het was niet de eerste keer dat de twee gevraagd werden om een comeback te maken. Nu kregen ze een voorstel dat ze niet konden weigeren.

“Zo hebben Ruud en ik beslist om één voorstelling te maken. Frank verzekerde ons dat we ons niets moesten aantrekken van de concrete organisatie. Vroeger stonden we voor alles in, nu moesten we enkel het stuk maken en spelen. Alle rompslomp is voor anderen. Dat leek ons wel haalbaar.”

Bio van Ruud De Ridder

Meer Over:

Ruud De Ridder