.
News Image

Ruth Beeckmans viert einde zwangerschap met echografie op tv

Haar laatste tv-optreden voor de bevalling...


Er is de komende maanden weer zoveel te beleven op televisie, dat je ongetwijfeld weer heel wat gaat missen. Gelukkig is er Nathalie Meskens: zij zet vanaf woensdag 4 september met plezier de grappigste, opvallendste en leukste fragmenten van de week op een rij in een nieuw seizoen Beste Kijkers. Dit seizoen gaat ze overigens écht op zoek naar de Allerbeste Kijkers, want Nathalie nodigt niet enkel bekende Vlamingen uit in het wekelijkse vierkoppige panel, ook 4 onbekende Vlamingen thuis maken aanspraak op een zitje in de laatste aflevering. Hoe te veroveren? Door naar vtm.be te surfen en een filmpje in te sturen.



Verder wisselen elke week vier bekende Vlamingen mekaar af in het Beste Kijkers-panel. In de eerste aflevering op woensdag 4 september zijn dat Mathias Coppens, Olga Leyers, Jan-Jaap Van der Wal en Ruth Beeckmans. Die laatste zie je voor de allerlaatste keer op televisie voor ze gaat bevallen, want dat zou binnen twee weken gebeuren. Tenzij haar water natuurlijk gewoon tijdens het programma breekt. Nathalie heeft in elk geval een dokter klaarstaan, die tijdens de uitzending ook een live echografie zal doen.



Er is nog een primeur: Nathalie kon Dany Verstraeten overtuigen om een live-verbinding te maken tussen de studio van Beste Kijkers en VTM Nieuws. Even later blijkt Dany helemaal niet de echte te zijn, al zie je nauwelijks het verschil dankzij de deepfake techniek. In werkelijkheid heeft Guga Baúl hem helemaal ‘overgenomen’. Guga duikt overigens in élke aflevering dit seizoen in de huid van een bekend figuur.



Aflevering 1 van Beste Kijkers op woensdag 4 september om 20.35 bij VTM


Bio van Ruth Beeckmans

Bio van Nathalie Meskens en Dany Verstraeten