.
Ruth Beeckmans
donderdag 5 mei 2022

Ruth Beeckmans verliest partner: heel Vlaanderen leeft mee

Het kwam heel onverwachts

Het kwam als een donderslag bij heldere hemel toen bekend raakte dat Gary, de partner van Ruth Beeckmans was overleden. Gary was amper 54 jaar en is de vader van Ruths 2 kinderen Charlie-Sue en Cobey-Mae. Ruth wil zelf geen commentaar geven op dit moeilijke verlies. Maar Vlaanderen leeft enorm mee met de presentatrice.

Het verhaal van Ruth en Gary begon bijzonder mooi. Ruth was 25 toen ze Gary leerde kennen op een feestje bij haar zus. De twee raakten aan de praat en hebben elkaar nooit meer losgelaten. Gary was een brandweerman, een beroep dat voor Ruth en vele anderen tot de verbeelding spreekt.

Ook Gary was meteen betoverd voor Ruth en viel voor haar persoon en niet voor Ruth de BV. In Tv Familie vertelde Ruth: “Ik was absoluut nog niet bekend toen we iets begonnen zijn. Hij kon er zich ook maar weinig bij voorstellen.”

Maar Gary toonde veel interesse in wat zijn partner deed. “Toen hij de eerste keer naar het theater kwam was hij keifier op mij. Amai, jij kan dat goed”, klonk het toen trots.

Maar nu moet Ruth afscheid nemen van haar grote liefde, haar rots in de branding en de papa van haar kinderen. We hopen dat Ruth dit verlies in alle rust en stilte kan verwerken en dat ze alle tijd krijgt die ze nodig heeft.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Ruth Beeckmans

Meer Over:

Ruth Beeckmans