.
Ruth Beeckmans
woensdag 16 maart 2022

Ruth Beeckmans: “Ik ben niet ongevoelig voor zijn charmes”

Hij weet haar helemaal in te pakken

Wekenlang mocht Ruth Beeckmans samen met kijken Vlaanderen op zoek naar de gemaskerde kandidaten bij ‘The Masked Singer’. De opnames dateren al van enkele maanden geleden, dus Ruth moet al eventjes geheim houden wie er onder de maskers zit. Ook tegen haar kinderen verklapt ze niks.

Ruth is in ieder geval heel enthousiast over het finaletrio. “Met Miss Poes en Ridder hebben we twee ongelooflijk straffe stemmen. Week na week hebben zij de pannen van het dak gezongen. Zij zijn mijn topfavorieten. Al ben ik ook niet ongevoelig voor de charmes van Konijn. Hij heeft zeker geen slechte stem, maar moet het toch vooral hebben van hoe hij het publiek en de speurders bespeelt”, glimlacht Ruth in Story.

Het seizoen zat vol verrassingen. Maar toch was er eentje die er voor Ruth bovenuit sprong. “Yanina Wickmayer als Roos vond ik echt wel de max. Dat een topsportster het aandurft om op een podium te zingen. In zo’n pak en volledig live. Ook al kan je amper ademen. Maar ook Erik Van Looy. Nooit verwacht dat die in zo’n kostuum zou kruipen. Maar de grootste verrassing voor mij waren de Robots. Ik wist niet dat zij zo goed konden zingen.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Ruth Beeckmans

Meer Over:

Ruth Beeckmans