.
Ruth Beeckmans
vrijdag 8 oktober 2021

Ruth Beeckmans heeft drukke agenda: “de kinderen hebben daar geen last van”

Zij zit niet stil.

Ze is niet meer weg te denken van de televisie: actrice en presentatrice Ruth Beeckmans. Zo is ze te zien in onder andere 'Belgium's Got Talent' en ‘Snackmasters’ en zien we haar binnenkort ook verschijnen in ‘Cupido Ofzo’.

Ruth is een drukbezette vrouw, maar probeert steeds voldoende tijd uit te rijken voor haar gezin. “Mijn carrière is belangrijk,; maar mijn gezin komt altijd op de eerste plaats”, klinkt het bij Ruth in Story. “Die momenten eis ik dan ook echt op en blokkeer ik mijn agenda. Het is niet omdat je veel op tv bent dat je amper thuis bent.”

En als het dan toch eventjes te druk wordt, dan zijn er Ruth haar dochters Cobey-Mae en Charlie-Sue die Ruth erop wijzen dat ze wat teveel aan het werk is. “Charlie-Sue durft wel eens aan mijn mouw te trekken: ‘Mama, moet jij nu weer gaan werken?’ Ja ze hangen erg aan hun mama, zeker de jongste.”

Ruth heeft een job in de media, haar man Gary is brandweerman, dat betekent weinig regelmaat in het leven van het gezin. “Maar de kinderen ondervinden daar geen last van. Het is misschien net een voordeel: ze passen zich snel aan.” Ruth benadrukt ook nog eens graag dat ondanks de onregelmatige uren en hun drukke leven dat hun kinderen niks tekort komen.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Ruth Beeckmans

Meer Over:

Ruth Beeckmans