.
Ruth Beeckmans
vrijdag 3 februari 2023

Ruth Beeckmans: “Dat maakt elke aflevering uniek”

Ze is terug op televisie te zien

Met ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd’ is Ruth Beeckmans eindelijk terug te zien op televisie met een nieuw programma. De presentatrice heeft het de voorbije maanden erg moeilijk gehad door het overlijden van haar partner.

Het programma lijkt op ‘Blind Getrouwd’, maar dat is het zeker niet. “Het gaat om koppels die elkaar al langer kennen. Het is niet dat wij ze samenzetten en ze 24u later moeten trouwen, gelukkig maar. Wie dat wil, moet maar naar Las Vegas vliegen”, lacht Ruth in Dag Allemaal.

Ruth vindt het alvast een ontzettend leuk concept en zou op die manier gerust zelf verrast willen worden en willen trouwen.

“Het is dubbel natuurlijk. Ik denk dat ik overdonderd zou zijn, maar anderzijds zou zeggen: ‘Wow, hoe graag ben ik gezien en hoe fijn is dat!”

De kandidaten zijn zorgvuldig uitgekozen door VTM en Ruth kan ons verzekeren dat het stuk voor stuk kandidaten zijn met allemaal een ongelofelijk grote gunfactor. “De kijkers zullen het fijn vinden dat ze dat soort droomhuwelijk cadeau krijgen. Hun achtergrondverhaal is telkens anders, wat elke aflevering uniek maakt.”

Bio van Ruth Beeckmans

Meer Over:

Ruth Beeckmans