You are here

Ruth Beeckmans: “ik ben dikwijls ziek geweest”

13/07/2019 10:00-

Zwangerschapskwaaltjes voor Ruth Beeckmans.

Ruth Beeckmans is hoogzwanger en ook al is Ruth graag zwanger, toch kampte ze deze keer met heel wat zwangerschapskwaaltjes. “Ik ben dikwijls ziek geweest,” klinkt het bij het VTM-gezicht.

Ruth Beeckmans bevalt in september van haar tweede kindje. Dochtertje Charlie-Sue is ondertussen zes jaar en eigenlijk was het niet de bedoeling dat er nog een tweede kindje kwam: “Ik had alle babyspulletjes intussen weggedaan – ik dacht dat er toch geen tweede kind meer zou komen. Tot het bij Gary en mij toch plots weer begon te kriebelen,” onthult Ruth Beeckmans in Story. “Ik ben momenteel vooral heel benieuwd naar die nieuwe dynamiek binnen ons gezien. En tegelijk ook een tikje zenuwachtig. Hoe gaan we dat allemaal geregeld krijgen? Gary en ik zijn twee chaootjes bij mekaar…”

Toch ziet Ruth Beeckmans de toekomst rooskleurig in. “Aan liefde zal het dat kleintje alvast niet ontbreken. Voor een baby is dat het allerbelangrijkste,” weet ook Ruth Beeckmans. En ook Charlie-Sue is klaar voor een zusje of een broertje… Charlie-Sue heeft zes jaar lang alle aandacht gekregen en nu zal ze die plots moeten delen met een broertje of zusje. Toch voorziet Ruth Beeckmans niet meteen problemen: “We praten daar soms wel over, ja. Maar eigenlijk weet ik nu al dat ze superlief zal zijn. Charlie-Sue is sowieso heel beschermend tegenover kleine kindjes,” klinkt het bij Ruth Beeckmans.

Ondertussen voelt Ruth Beeckmans zich prima en geniet ze van de zwangerschap, maar dat was de afgelopen maanden wel even anders: “Ik ben graag zwanger, ja. Mijn kleren zitten ook beter als ik in verwachting ben,” lacht Ruth Beeckmans. “Een bolle buik is top. Zeker omdat mijn kind erin zit. Dat blijft voor mij toch het mooiste wat de natuur te bieden heeft.” Toch kampte Ruth ook met klachten: “Ik ben dikwijls ziek geweest. Ik had veel last van misselijkheid, en ook de vermoeidheid heeft me serieus parten gespeeld. Het is al een heftige zwangerschap geweest,” onthult Ruth Beeckmans in Story. “Totaal anders dan bij Charlie-Sue.”

Ruth Beeckmans beseft dat ze natuurlijk wel zeven jaar jonger was toen ze zwanger was van Charlie-Sue. En ondertussen moet ze ook zorgen voor dat zesjarige dochtertje en is ze druk aan het draaien voor een nieuwe televisiereeks. Voldoende rust inlassen zat er niet meteen in. Toch wil Ruth Beeckmans het na haar bevalling wat rustiger aan doen om zo lang mogelijk bij de baby te kunnen blijven. En gelukkig houdt VTM daar rekening mee. “Ook nu voel ik totaal geen druk van VTM,” is Ruth blij met de goede band met haar werkgever.

Meer nieuws over:

Ruth Beeckmans

Gerelateerde bio's: