.
Emilie Vansteenkiste
donderdag 23 februari 2023

Rust er een vloek op kroontje Miss België Emilie Vansteenkiste?

Verijdelde aanslag tijdens verkiezing Miss België

Tijdens de live show van de Miss België-verkiezing was er plotseling vrees voor een aanslag. Toch hield dit de nieuwe Miss België Emilie Vansteenkiste niet tegen om te stralen.

“Het is een kinderdroom die uitkomt”, vertelt Emilie in Story. Volgens haar is er vaak kritiek op de verkiezing van Miss België maar zij vindt dat ze het bewijs is dat uiterlijk niet het allerbelangrijkste is.

“En het draait ook niet om geld: ik heb het financieel niet breed en kon geen grote uitgaven doen om campagne te voeren. Mijn grootste troef is dat ik wel al met een camera kan omgaan”, aldus Emilie.

Ook haar vriend is supertrots. Jonas en Emilie zijn inmiddels 2,5 jaar samen en leerden mekaar kennen op de dansvloer. “Tijdens onze eerste dans samen sloeg de vonk bij mij al over”, geeft Jonas toe aan Story.

Of ze niet bang zijn van de vloek van het kroontje? Daar zijn ze beiden heel zeker over. “We zaten al op een dieptepunt in de moeilijke periode met mijn mama die overleden is. We kunnen tegen een stootje”, vertelt Emilie en ook Jonas is gelukkiger dan ooit.

Bio van Emilie Vansteenkiste