.
Ruben Van Gucht en Blanka
vrijdag 29 september 2023

Ruben Van Gucht volgens Dag Allemaal niet zo trouw als we zouden denken

“Walgelijk hoe hij met hen omgaat”

Een trouwe partner kan je Ruben Van Gucht niet meteen noemen. Hij mag dan wel laten uitschijnen dat hij een goed huwelijk heeft met Blanka Vlašić, met wie hij een zoontje heeft, de realiteit is volgens Dag Allemaal toch anders.

Naast Blanka zou Ruben nog enkele andere relaties hebben, relaties die hij voor al die vrouwen niet verborgen houdt. Meer zelfs: Blanka zou op de hoogte zijn van de relaties van haar man.

Een aantal vrouwen zijn het beu en richtten zich tot Dag Allemaal om hun verhaal te kunnen doen. De aanzet zijn de vele berichten over zijn relaties op de juicechannels in Nederland.

Verschillende vrouwen zijn het beu dat Ruben er zonder scrupules verschillende relaties op nahoudt. Het gevoel van onaantastbaarheid is één van de belangrijkste redenen waarom ze nu met hun verhaal naar buiten komen.

Het wordt tijd dat Ruben beseft dat zijn gedrag veel emotionele schade kan toebrengen aan al deze vrouwen en dat wil geen van hen allen. “Ruben is zo vol van zichzelf. Hij waant zich onaantastbaar, en kan zich daardoor alles permitteren. Eens je in zijn web van leugens gevangen zit, raak je er moeilijk uit. Walgelijk hoe hij met al die meisjes hun gevoelens speelt en zich tegenover de buitenwereld als de toffe papa profileert.”

Bio van Ruben Van Gucht

Meer Over:

Ruben Van Gucht