.
Sexy Lingerie
zondag 20 juni 2021

Roy Miner in sexy lingerie

Ja, echt!

Het Antwaarps Amusements Theater brengt deze zomer "Sexy Lingerie" naar het theater. De cast bestaande uit Ben Van Hoof, Laura De Leeuw, Frank Harsdorf, Karen Schroeven, Roy Miner, Amorion Reijnen en Mariona Smets kijkt ernaar uit om weer op het podium te staan.

Alexander Buelens, directeur van de gelijknamige lingeriegroothandel, wil al geruime tijd de Nederlandse markt veroveren. Hij nodigt daarom Ansje Kaatsheuvel, de aankoopverantwoordelijke van de Nederlandse groothandel Intimo, uit voor een weekendje in zijn buitenverblijf. Hij vraagt zijn topverkoper Robert Lievens om twee dagen lang directeur te spelen. Als het contract wordt getekend zit er voor Robert promotie in. Helaas loopt dit uitgedacht plan mis wanneer mevr. Buelens -in de waan dat haar man in het buitenland is- met haar minnaar ook arriveert in het buitenverblijf.
Ook secretaresse Adèle, die een oogje heeft op Robert, en Roberts vriendin komen een duit in het zakje doen zodat de situatie hopeloos uit de hand loopt.
Het stuk speelt van 9 tot en met 25 juli in Theater Olympiade in de Zamenhofstraat te Antwerpen. Tickets via antwaarpsamusementstheater.be .

Download onze app voor iOS of Android