.
Roos Van Acker
zondag 3 juli 2022

Roos Van Acker: “Ik vind dat moeilijk”

Het is nochtans zo moeilijk niet

Het is al een tijdje geleden dat we Roos Van Acker nog eens op televisie zagen. Vroeger was ze te zien op TMF, VTM en VT4 en was ze ook te horen op Studio Brussel. Nu is ze onder andere docent creatieve copywriting aan hogeschool Thomas More in Mechelen.

Roos heeft genoten van haar drukke tijden als presentatrice, en het is ok dat deze voorbij zijn. Nu geniet ze vooral van kleine alledaagse dingen die haar kunnen blij maken.

“Tijd hebben voor extra koffie. Bloemen kopen voor mezelf. Niet hoeven te werken. Iemand die vraag hoe het gaat. Daar kan ik allemaal gigantisch van genieten. Net zoals ik kan genieten van een goede knuffel die troost biedt. Maar mezelf verliezen in een film, serie of boek, ook dat biedt me troost”, zegt ze in Het Laatste Nieuws.

Roos probeert alles uit het leven te halen, en probeert er elke dag het beste van te maken. Hoewel ze dat niet altijd even gemakkelijk vindt.

“Ik vind het echt moeilijk. Of beter: we maken het onszelf moeilijk. Het laatste wat mijn pa op zijn sterfbed tegen mij zei, was: ‘Och Roos, het is zo makkelijk’. Dan denk ik: ‘verdomme toch! Dit is het enige waar we ons mee bezig moeten houden: relaties tot elkaar in allerlei vormen en kleuren. Maar we maken het elkaar zo moeilijk omdat we met onszelf bezig zijn.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Roos Van Acker

Meer Over:

Roos Van Acker