.
News Image

Roos Van Acker blij met carrièrewending

Roos gooit het over een andere boeg en gaat aan de slag als docente.


Dat StuBru presentatrice Roos Van Acker van vele markten thuis is wisten we al. Denk o.a. maar aan haar resem tv- programma’s (Peking Express, Expeditie Robinson, Uit De Kast…), haar zangkunsten die ze bij de band Eden al meermaals toonde, de “literaire (ontbijt)zondagen”, haar vroegere TMF werk, het meter zijn van de holebifoon en ga zo maar door…

Aan dit lijstje kan ze vanaf nu ook met trots docente creative copywriting toevoegen. Dit berichtte ze afgelopen donderdag vol begeestering op haar Facebookpagina.



“Ik heb net mijn eerste 2 lessen op Thomas More Mechelen achter de rug en oh oh oh, hoe heerlijk is me dat... Misschien wel vergelijkbaar met het maken van een tv-programma zonder ballast, zonder make-up en vooral zonder regie die het nog es opnieuw wil omdat ze net die beweging gemist hebben of omdat ikzelf er net iets te “blinkerig” uitzag. Jongens, ik heb mijn roeping gevonden, het is zo fijn als je jongeren wil zien en laten vliegen!”

“Dit is iets totaal anders dan werken in de media. Lesgeven geeft me ontzettend veel voldoening. Ik houd van Nederlands (Roos studeerde Germaanse Talen aan de Universiteit Gent - nvdr) en het is een eer om die passie te mogen doorgeven. Het enthousiasme van de leerlingen geeft me enorm veel energie, maar dat wil niet zeggen dat ik mijn mediawerk aan de kant ga schuiven.” - aldus Van Acker.



Niet gevreesd, je kunt van haar stem - ook al komt er voorlopig geen nieuw televisiewerk aan - nog steeds elk weekend genieten. Roos blijft de vroege vogels hun ochtenden opvrolijken bij Studio Brussel, en dit elke zaterdag en zondag van 7u tot 10u tijdens het programma “Was het nu 80, 90 of 2000?”



Wij wensen Roos alvast heel veel succes, voldoening en plezier met haar nieuwe (droom)job.



(l.t.)


Bio van Roos Van Acker

Meer Over:

Roos Van Acker